Kažu da se u životu ništa ne događa slučajno, a susret s Leporom i vjenčana bajka koju su nam priredile cure samo je još jednom potvrdio tu istinu.
Ja (Višnja) sam jedna od onih cura koje o svom vjenčanju i detaljima počnu promišljati tek kada dođe tren planiranja. Tako da sam cijeli taj proces bila dosta neodlučna i mijenjala mišljenje. Međutim, cure su me u svakom dijelu i trenu pratile i točno znale što želim, a pritom su bile iskrene i davale mi najbolje savjete. Toliko su divne-pristupačne, otvorene i jaako talentirane! S Tinom sam kliknula na prvu. Imala sam osjećaj kao da se poznajemo godinama. Osoba je s tolikom razinom profesionalnosti i organiziranosti. A Giuli je duša. Kakve ideje je ta žena imala za cvjetne dekoracije…ludilo! I ono što je meni najljepše od svega- što to nije samo i još jedan organizator-klijent odnos, već jedan topao i prijateljski odnos zbog kojeg sam se od prvog dana planiranja osjećala baš posebno.

Organizacija na dan vjenčanja je od prve do zadnje sekunde bila besprijekorna. Cure su se pobrinule za baš svaki detalj- za kojih se većinu ne bih ni sjetila ja kao mlada, a koji su zapravo bili esencijalni. Dekoracije su bile čarobne, ljepše nego išta što smo mogli zamisliti. Zaista smo uživali u svakom trenutku tog dana.

Nakon ovog prekrasnog iskustva naučili smo jedno, a to je da možeš imati najbolje i najljepše ideje za svoje vjenčanje, ali koje su ništa bez ekipe koja će moć sve tvoje ideje izrealizirati. Cure, nadmašile ste same sebe!

Hvala vam što ste učinile da na taj dan zajedno sa svim našim dragim ljudima “odlutamo” iz realnosti i doživimo bajku koju ćemo pamtiti do kraja života.

višnja & ivan

Kad smo prvi put opisali naš dan vjenčanja iz snova Tini i Samanti, stavili smo naglasak na povezanost i ljubav između nas dvoje i naših dragih gostiju.
Naše vjenčanje bilo je sve to: ljubav, radost, zajedništvo i sreća.

Tina i Samanta razumjele su nas i naše želje, učinile da „last minute“ problemi nestanu i stvorile rješenja u nekoliko sekundi. Tina nam je bila posebno bliska sa svojim pozitivnim stavom, osmjesima, brigom i profesionalnošću te nam je dopustila da besprijekorno isplaniramo dan vjenčanja.
S Leporom na našoj strani, postali smo “gosti” na vlastitom vjenčanju. Osjećali smo se samouvjereno i opušteno jer je sve bilo precizno, planirano i zbrinuto ali bez napora.
Zahvaljujući Leporu – dan smo proveli u smijehu i slavlju Tina i Samanta – najveće “hvala” za svo strpljenje, misli, ljubav i brigu koju ste uložile u organizaciju i vođenje dana našeg vjenčanja. Bilo je besprijekorno, prirodno i lijepo.

antonija & stefano

PRIJE SVEGA VELIKO, NAJVEĆE HVALA OD SRCA TINI I CIJELOM TIMU LEPOR VJENČANJA!
U samo mjesec dana – Tina, Giuli i ostatak tima uspjeli su pretvoriti sve naše želje i očekivanja u stvarnost.
Mjesec dana proteklo je bez stresa zahvaljujući njihovoj predanosti i dostupnosti u svakom trenutku dana.
Cijela organizacija i komunikacija izrealizirana je s lakoćom i profesionalnošću.
Tini posebno hvala na izvrsnoj koordinaciji na sam dan vjenčanja – pobrinula se oko svakog detalja ne ostavljajući nam prostora za ništa drugo osim opuštenosti i zabave.
Sve je bilo savršeno, od izbora cvijeća koji je bio točno onakav kakav smo zamišljali, preko dekoracije pa do same atmosfere tako da nam je jedino preostalo prepustiti se i uživati.
Tina i cijeli tim su primjer kako, kada s puno entuzijazma i ljubavi radimo ono što volimo, rezultat ne može izostati.
Što drugo još reći osim veliko hvala što ste bili dio našeg posebnog dana i što ste nam ga pomogli učiniti savršenim.

nika & timon

Tri riječi za Lepor tim: profesionalni, kreativni i ažurni.
Nema te ideje ili toga problema koji ova ekipa ne može riješiti. Hvala od srca cijelom Lepor Timu na profesionalnoj izvedbi poslova, ali prije svega na srdačnom i osobnom pristupu prema nama.
U razgovoru s našim gostima istaknuli su upravo ljudsku toplinu i srdačnost, a posebno naše Tine. Zovem je “našom” jer smo od prvog dana kliknuli sa njom i osjećali se kao da je naše vjenčanje njezin jedini i najvažniji projekt.
Sa svojom profesionalnošću, osmijehom i diskretnošću omogućila nam je da se sa lakoćom odvije naš dan. Uvijek s veseljem i uzbuđenjem sudjelovala je s nama u organizaciji vjenčanja, te nam pomogla toplim savjetima da naša vizija vjenčanja postane stvarna priča.
Iako smo mislili da će organizacija vjenčanja sa udaljenosti biti stresna, mi smo se osjećali kao da uz vas ništa nije bilo nemoguće.
Uživali smo u vašoj kreativnosti, originalnosti i inspiraciji tokom planiranja. Osjećaj povjerenja i sigurnosti s vama kroz cijeli proces organiziranja ćemo se sjećati cijeli život.

mila & mario

We had our dream wedding in Croatia in July 2020, and we can honestly say that in the most chaotic of years, the day went as smoothly and stress free as we would have ever hoped.
Having met with Samanta in July 2019, we were immediately drawn to her local knowledge, not being able to take more than 10 steps to a restaurant without another person saying hi to her 🙂, and the teams understanding of what we wanted our day to be like. It was an easy decision to collaborate with the Lepor team.
Samanta was a calming influence on both Laura and I throughout the beginning of 2020, when everyone else seemed to be cancelling weddings, we were constantly reassured and supported with the decisions we were making, and the ultimate decision to proceed with the wedding as planned is in no small part down to her. There is simply no way without Samanta and Tina that the wedding would have gone ahead as planned.
On to the specifics of the day. Everything was flawless, the decorations, the setting, the timings, it was all simply perfect. The persons who the team had recommended for lights, DJ, ceremony, videographer etc were all aligned to the relaxed atmosphere we were looking for and the ladies took complete care of us at every junction.
We had the perfect day and would not change a thing about it, the Lepor team were a huge part of our day and we would not have wanted it any other way 🙂.
Thanks to you all for everything, hopefully we will see you again soon!!!

laura & james

Iako se naše vjenčanje trebalo održati mnogo ranije, dok još uvijek nismo živjeli „novim normalnim“,
Covid nas je natjerao da na trenutak stanemo sa organizacijom i odgodimo naš „uzimam“ za neke bolje dane. A ti su bolji dani došli u lipnju 2020. kada se sve dogodilo u kratko vrijeme.
Jednog sunčanog dana na kraju svibnja, 4 su žene ušle u Lepor studio na last minute dogovor oko koordinacije i dekoracije vjenčanja. Bilo je tu puno smijeha, ideja, dijeljenja iskustava i želja. Znate kad se dogodi „klik“ na prvu? To se dogodilo sa Lepor timom.
Od prijedloga dekoracije, komunikacije, realizacije, koordinacije – Lepor tim bio je najbolji izbor. Iznimno stručan i profesionalan tim, od samog početka do kraja našeg vjenčanja – bez ijedne greške. Bili smo prezadovoljni sa svime – prvenstveno sa vama kao ljudima, a onda sa svom dekoracijom koja je bila besprijekorna – upravo onakva kakvu smo željeli. Na svadbu ste unijele mirnoću da ste i nas umirile u trenucima kada je to bilo potrebno. Tri tople i drage osobe koje na tebe djeluju pozitivno – baš ono što nam je trebalo na dan našeg vjenčanja! Hvala vam Leporke – zbog vas (i naravno dobrog party-ja) nam dođe da ponovimo naš dan iz snova!

federica & vedran

Our wedding was a dream wedding and Samanta and her Lepor Weddings Team made it possible.
We are a couple living in Switzerland with origins in Croatia and wanted to celebrate our wedding in Croatia. We both are already a mix of cultures and our wedding and the composition of the guests would also be. What sounds interesting, also represented a challenge for us. How do we combine tradition and modernity? How would we create an atmosphere of well-being for ourselves and our guests?
Samanta had the perfect solution for all our needs. The perfect proposal for the music band, the perfect solution for childcare, the perfect flow of the day, the prefect highlights and the right encouraging words when needed.
She is passionate and dedicated, responded to all our wishes, and made everything possible. She brings in all her experience, shares it honestly in a solution-oriented way. She made us feel like our wedding was the only one she organized this summer. And she does all this with incredible ease and humour.
Her work has its own style and fingerprint and at the same time she created something incredibly individual that fits and reflects us. The decoration, the flower arrangements and all the wonderful details were breathtaking. Out of a colour selection that we wished for, she created a harmonious and grandiose overall concept.
We enjoyed our wedding day without any stress. Everything went as planned, and where not, Samanta managed everything professional in the background, so that we and our guests did not notice anything.
To organize our wedding with Samanta and Lepor Wedding was the best decision we could make. In any case we would recommend lepor weddings.

anita & marko

Ivana created the most beautiful wedding for us!
We are a UK couple and Ivana made the whole process so easy to plan whilst being in a different country. She listened carefully to everything we wanted and
put this all together seamlessly.
On the day of the wedding we had zero stress
because everything was taken care of. It was the most amazing day
for us and our guests and we cannot thank you enough!
I would highly recommend other brides to use Lepor X

stefanie & sam

I want to start with a huge thank you to the entire Lepor team and especially to you Ivana – our wedding wouldn’t be possible without you!
From day one, when you were showing us the venues around Istria, we knew that we made the right decision in reaching out to you. You understood exactly what we wanted and went out of your way to make it happen – from helping us pick the venue and choose the providers (which are all top notch!) to making all of our last minute ideas and wishes come true.
I have never met a more hardworking and creative person with such a great attention to detail and passion for what they are doing.
One thing I would definitely like to point out that I very much appreciated is your great decision making and the ability to offer an honest opinion – when planning a wedding from abroad that is exactly what you need.
You made us feel super calm on the day of the wedding (even with a bit of unexpected rain 🙂). We knew that everything was taken care of and we could completely relax and enjoy the day.
The wedding decor was stunning!! We received so many compliments from our friends and family, everyone was mesmerised by all the beautiful details that you planned and picked out so carefully. Thank you for making our wedding picture perfect!
We are still in awe when we look back on everything you did for us before, during and after the wedding.
Ivana, thank you again for being so much more than just our wedding planner, thank you for being our friend.
See you again soon in Poreč!
Love,

ivana & ian

Wow! What can I say?!
Ivana (and your dream team) you are amazing! You made all our dreams come true! Everything was just stunning , the venue decor totally blew me away – it was all absolutely perfect! We had the best day ever.
You made me feel so calm on the day as I knew everything was in the best hands. Everything ran so smoothly!
I highly recommend Lepor Weddings if you are looking for a wedding planner in the Istria area of Croatia; from showing us around the wedding venues last May right up until the wedding day you were always on hand to answer my (many) questions and put up and work with with my ideas!
Thank you so much!
Love Hayley & Joe aka Mr & Mrs Goulart ❤️

hayley & joe

We have just about come back down to earth following the amazing euphoria of our wedding!
We can honestly say that it was the best day of our lives.
A big part of the day being so special was down to you – we can’t thank you enough for turning our dreams into a reality.
You exceeded all of our expectations and created the most magical wedding that we could have wished for. Everything was perfect (even the weather in the end!) It has been a pleasure for us to work with you, and we will definitely recommend your services to anyone who is planning a wedding in Porec.
Thank you!

tamara & james

Samanta…We just want to thank you so much for making our wedding everything we dreamed it to be.
You are amazing at what u do and we hope to keep in touch and perhaps work together again in the future. We told Suzana at Meneghetti that you are amazing and no one could ever do the work that u did. You are so organized and talented in all you do. I wish u success in all ur future endeavors. If there is anything we can do for u please let us know.
Jadi and I hold a special place in our hearts for u and all u did.
Hvala vam puno puno. 😘

jande & jadi

We had the most beautiful wedding at Villa Polesini in Croatia.

Ivana was wonderful from start to finish she was with us on our incredible journey.
She would reply to emails and messages instantly and put us at ease. Our inspirations came from Pinterest and Ivana made all our wedding dreams come true!
We thank you so much for our special day 💗 I would definitely recommend Ivana at LEPOR weddings to anybody that wants a magical wedding in Croatia.
Lots of love 💗

helen & simon

Our wedding took place at Villa Polesini in July 18,
both my husband and I work in events, we’re very organised and we had planned a small and intimate wedding (70 guests); so at first we thought that we didn’t need a wedding coordinator.
Valamar recommended us to Ivana who initially was just going to provide floristry and decor, though as our plans developed it became clear that having someone locally in Porec with such a depth of experience and local knowledge was actually a necessity we’d overlooked.
Ivana proved to be indispensable. She went above and beyond to help us!
She was organised, friendly, patient, flexible and charming.
An absolute pleasure and highly recommended!

jessica & sam

We couldn’t of asked more from Ivana as our wedding planner.

She made every idea we had a reality and went above and beyond to make our wedding day in Porec perfect.
She was with us every step of the way, from 2 years of planning right through to the late night of our wedding day.
Every detail was exactly how we dreamed it would be and she was worth every penny. (And more)
We had the most amazing day that we can look back on for the rest of our lives.
We couldn’t of done it without you.

michelle & martin

Where do I start… Samanta and her team at Lepor are simply AMAZING!!
From the moment we met Samanta (a year before our wedding on a pre-visit) after a recommendation from another bride, I knew we would be in safe hands. Samanta is a true professional and makes dream weddings a reality. She helped us every step of the way, sharing new ideas, her experience of the venue, her suppliers, even the weather! She truly cares about every single detail and works so hard to make sure everything is perfect. No question or ask was ever too much. We will be eternally grateful to Samanta for making our wedding dreams come true. A day we will look back on and cherish forever. Croatia, Porec and Samanta will always have a special place in our hearts.
With all our love,

natalie & drew

I highly recommend Samanta and her team to anyone who is going to get married!!!

Thank you Samanta for being so professional and sensitive about our wedding wishes. Thank you for giving me courage and great solutions on the issues during the organization and during the wedding day itself. Thank you for being so nice during my “rain weather forecast” crisis. Thank you for transforming all my ideas into 100 % reality (it was even better than I have ever imagined it). Thank you for making our dreamy fairytale wedding come true! We love you

plamena & fabrizio

What can I say, thank you so so much for everything,
I really couldn’t have done any of it without you. Your support, patience, and positive can do attitude throughout the whole process really filled me with confidence and I never once worried or doubted your ability to do a fantastic job. You put myself and my mum completely at ease at our first meeting and we weren’t disappointed, your planning was impeccable. We knew that no matter what happened(like the weather) you would make the wedding day go smoothly. And it did! There was absolutely nothing left to worry about.

In fact when it came to the actual day you superseded everything and more. The decorations, flowers, lighting everything was absolutely amazing and we honestly had the BEST day ever!! Thanks to you!!
Your support went above and beyond, on the wedding day you calmed my mum and myself down, you’re incredibly personable and our worries about the weather were soon put to bed and you just carried on.

All your recommended vendors were a pleasure to work with. The flowers were beautiful, cake was truly amazing and yummy!! And everyone is still talking about how amazing and beautiful the day was!! In fact one of our friends is thinking about renewing their vows there and another is looking at having their wedding in or around Istria! That’s a testament to you!

We had a truly fantastic time, and wish we could do it all over again! You weren’t just a wedding planner you were an ally, friend and confident. I appreciate how honest you were and strong at times as you knew what would work best. Thank you so much Ivana we really couldn’t have done it without you, you really did make our wedding day a dream come true!
Thank you again. Xxx

lauren & thomas

Dear Ivana,

The wedding was perfect. It was so beautiful and a dream came true for us. Without you, we would not have made it and we can say: you are the BEST. The preparations for the wedding were easy and you took so much work from us. Then came our big day and everything went as planned. We could enjoy this day and thanks to your help.
We thank you wholeheartedly and hope to see you again soon.

allegra & alex

Dear Ivana
We were very impressed with the service you gave us all the way through the process, from our initial enquiry right up until our wedding day.
We were a little bit daunted at the prospect of organising a wedding abroad but you dealt with all our questions promptly and put our minds at ease.
You surpassed our expectations of how we imagined our wedding day would be and I think my happy tears of when I first saw the Villa Polesini looking truly amazing, were in fact all the clarification that you needed as to whether we were happy with what you had created for us.
All the pictures and ideas that we had in mind and sent, you managed to turn into reality.
The day of the wedding ran smoothly from start to finish and our guests were very well looked after, the staff at the Villa were attentive throughout the day and nothing was too much trouble. Hearing our guests say such wonderful comments about our wedding day is a credit to you and the team at Villa Polesini.
We really cannot say thank you enough as you created an amazing day for us and our guests, we have such special memories that we will cherish forever and beautiful Porec and the stunning Villa Polesini will always be in a special part of our hearts.

nicky & paul

Draga Ivana, dragi cijeli Lepor staff koji je radio na našem eventu,

mi smo ispunjena srca i jako zadovoljni što ste nam omogućili ovu čaroliju,
od dekoracije dvorišta, crkve, Slice dvorane u Golf kući.
Sve je bilo predivno, baš onako kako sam (više ja, manje Tomo) zamišljala i
priželjkivala. Malo je reć’ da ste nam pročitali misli i slike koje su se i nama
vrtile u glavi. Definitivno ste naše vjenčanje učinili vjenčanjem za pamćenje…to su svi rekli! 🙂
Izbor cvijeća i dekoracija je uistinu bio pomno odabran i savršeno ukomponiran.
Mislile ste na svaki detalj.
Ali, ne samo to, svojom dostupnošću, savjetima i entuzijazmom uveličali ste naš dan i samu pripremu.
Lijepo je vidjeti da netko s toliko elana radi svoj posao i voli svoje klijente učiniti sretnima.
Hvala od srca svima vama još jednom. <3

katarina & tomislav

As an English couple wanting to get married in Porec, Croatia
I was overwhelmed with the legal documents required; legal processes; and the translating of the documents, let alone talking to vendors who where hundreds of miles away.
But Ivana made it so simple and took a lot of the stress out of getting married. I can’t thank you enough for all the work you did, you made our wedding day the one we dreamed of.
Thank you so much Ivana xxx

amanda & andrew

Samanta was great!

She helped us through the entire process and dealt with our procrastinations and slightly odd requests.
We were coming from US and could only bring so many props for our “destination” wedding, Samanta took care of everything.
She has excellent ideas and ability to bring your concepts to life.
We really appreciate everything she did!

sofia & dino

Lepor Studio – il wedding planner perfetto
Un grazie sentito a Samanta e il suo team – grazie per la loro professionalita’, per la loro simpatia e per la passione che hanno e che mettono nel lavoro che svolgono.
Samanta e’ la wedding planner perfetta che raccomandiamo a tutte le persone che vogliono sposarsi a Parenzo e in Croazia,

Gestire un matrimonio misto con nazionalita’ e tradizioni diversi per noi e’ stata una vera sfida e la decisione di affidarci a Lepor Studio e’ stata vincente perche’ ci ha permesso di organizzare il matrimonio che volevamo con gioia, divertimento e soprattutto senza stress. Samanta ha colto fin da subito i nostri desideri, ha saputo consigliarci per il meglio e ha trovato le giuste soluzioni per il nostro grande giorno.

Il matrimonio e’ stato belissimo, per noi perfetto, tutti gli invitati si sono divertiti e ci hanno riempito di complimenti, non avremmo potuto desiderare di meglio – e per gran parte di tutto questo dobbiamo dire grazie a Lepor Studio:)

danijela & davide

We want to say a massive thank you to Samantha (our angel).
You made our day more amazing than I ever thought possible.
From start to finish i had zero stress which I’m sure is quiet unusual for a bride. You made it feel like we’v known you all our lives with all the personal touches you added.
You truly are so amazing at what you do. And now I’m ready to do it all again so I’ll call you.
Thank you so much again for making it all so special!

michelle & edward

I was planning destination wedding from far away,
but with Samanta’s ideas and advices I felt comfortable and safe that everything will look wonderful…
On the actual wedding day I was speechless of how beautiful everything looked… Better then I envisioned it! Thank you so much for everything!
Highly recommend their services!

irena & joe

I want to say thank you for everything you did during our wedding planning.

You made everything so easy and stress free as well as very beautiful. I would recommend Lepor to anybody that is getting married in Croatia.

shelley & paul

Samanta and her team are wonderful.

We had the most amazing wedding day, everything was organised as we had asked and the day ran smoothly and to schedule without any effort from us.
Would definitely recommend to anyone wishing to get married in Croatia.

nicola & matthew

Dear Samanta,
Thank you to you and the rest of your dream team for creating the most beautiful surroundings for our wedding in Porec.

We had an absolutely perfect wedding day and your professionalism, great sense of style, attention to detail and personal touches made all the difference.
We are forever grateful for all your hard work to make our wedding everything we had dreamt of, and for your creative and positive spirit throughout the journey!

hilde & dejan

I am so glad I came across Lepor Studio,
otherwise the wedding wouldn’t have been half as nice.

Worth every penny.

Samanta was a delight to work with, so creative, professional and tons of ideas.
Recommend her and her team from the bottom of my heart.

Thank you for making our dream wedding come true.

selena & knut

Our wedding was great and unforgettable. It was the best decision to work with Lepor Studio. Samantas team is awesome and it was a pleasure to work with them for our special day.
Everything was perfect. Especially the decortaions were wonderful! The preparations were excellent, everything was well organized so we really could enjoy the whole day. It was stress-free all the time. Everthing went according to our plan. All the guests were happy and overwhelmed (of course incuding us). To work with Lepor Studio was the best decision we have ever made.
Thank you so much!!!!

jennifer & nenad

Još jednom zahvaljujemo tebi i tvom timu na svemu što ste učinili za naše vjenčanje iz snova. Budući da i sama znam koliko smo i ja i moj dragi zahtjevni vi ste uspjele zadovoljiti sve naše potrebe i ostaviti nas na sam dan vjenčanja bez daha. Očekivala sam puno ali ono sta smo dobili je bilo i više od očekivanog.

Organizacija i koordinacija cijelog vjenčanja vrhunski i profesionalno odrađene. Znala sam da na taj dan možemo potpuno sve predati u tvoje ruke i maksimalno se opustiti i posvetiti sebi. Hvala ti od srca zbog toga jer na naš dan vjenčanja nismo osjetili ni trunku stresa već smo maksimalno uživali u svakom trenutku zahvaljujući tebi i tvojim curama.

Kad se samo sjetim svih onih predivnih dekoracija…crkva je bila predivna a tek sala oduzela mi je dah. Znala sam šta mogu očekuvati ali ono šta me dočekalo bilo je i više od očekivanog….ispunila si sve moje želje a i više od toga. Znala sam da sve šta tvoja ruka dotakne mora biti savršeno, tako je i bilo.

Sve je bilo vrhunski i profesionalno odrađeno. Stvarno ste predivan tim. Hvala vam na svim savjetima i svom uloženom trudu i što ste svaki trenutak bile uz nas. Od sveg srca vam hvala jer ste naš dan i naše vjenčanje učinile vjenčanjem iz snova.

gordana & mauro

We would like to take this opportunity again
to thank you for all your work and all your passion which generates this wonderful and lucky day and a lovely event for all families and friends.

We will never forget this day and I am sure that it will be always in our minds… forever.

goga & marcel

We had a wonderful 4-day wedding in Porec with around 60 international guests mainly from Germany. It was the best decision we ever made, to work together with Samantha. She excelled our
expectations and did more than we would ever have expected

Samantha has a 100% professional approach. She managed the entire wedding before, during and after the celebrations. She is creative, reliable, always available, fluent in English and has a very, very high social competence and empathy. She is the perfect wedding planner for croatian as well as international couples.

We encourage every couple, who plans to marry in Porec or Istria to get in touch with Samantha. You can also get in touch with us for our personal experiences.

mr & mrs jesse

Thank you again Samanta (and your team!) for the perfect wedding we had! With personalised
touches and professionalism you have made this day unforgettable for us and our guests in all the
ways possible! We will be eternally grateful for all your hard work and lovely personality! Big cheers

to our Wonderwoman!!!!

laure & dermot

Apsolutno sve pohvale za Samantu i njezin tim!

Organizirani, kreativni, fleksibilni i spremni napraviti sve da mladencima osiguraju najljepši dan. Samantu smo angažirali za dekoraciju i odmah je shvatila naše želje i napravila sve da se one i ostvare.
Iako smo zbog vremenskih uvjeta nekoliko puta morali mijenjali koncept/mjesto događanja unutar 24h, Samanta i cure su bile potpuna potpora i bez imalo
stresa (bar da smo mi primijetili) prilagođavali se novonastalim uvjetima – a to je ono što je bitno – ako stvari krenu na gore, da postoji netko tko drži situaciju pod kontrolom.
Međutim, osim same dekoracije, njezin angažman oko koordinacije aktivnosti na sam dan vjenčanja je nešto što je za svaku pohvalu – iako to nije bio dio dogovora, ona je napravila i više nego što je trebala i zaslužila pohvale svih gostiju a ne samo nas.
Ukratko, profesionalan, orijentiran na rezultate te srdačan i zabavan tim!

ana & ozren

Thank you again for everything, you made our dream wedding happen!

michelle & sandro

My husband and I were always dreaming of a wedding abroad

by the sea, in the sunny south, just
enjoying a lovely time with the immediate family and gorgeous Croatian dishes, relaxing and by far
the greatest aim was to say YES to our love in front of the state, the law and the world. With the decision to marry in Croatia, Poreč, a lot of questions came up: how to organise a wedding in another country, how to handle the Croatian language if somebody doesn’t speak English, how to coordinate every small step, so that the wedding day is perfect? In Samanta Janko, Lepor Studio, we found the answer! Uncomplicated, straightforward and very friendly in communication, highly professional organisation, creative ideas from decoration to music/band tips, professional and quick communication via mail and organisation with local companies and partners, from the wedding cake to the wedding menu, photographer etc. And the best of all: Perfect handling of the different companies, partners, music, waiters, staff, etc. on the wedding day itself, so that there was NO work for us left and we could enjoy our wedding day 100% without any stress. We want to recommend Samanta Janko, Lepor Studio, to everyone who is looking for a brilliant partner in organising YOUR PERFECT DAY!

Thanks for all!

daniela & marcus

Love Poreč. Love Samanta 🙂

We had not been the kind of people who had planned their wedding day from age 6…But if we were it would have been planned exactly the way it happened! It was fairy tale perfect.We got married in Poreč in July. There were so many highlights to our day, but every time we reminisce or tell stories about our wedding day, we always find we end up talking about Samanta and the wonderful job she did to make our day so perfect and fun. We chose Poreč for our wedding because we went on holiday in 2013 and fell in love with the place
and the wonderful local people who would always go out of their way to make you feel welcome. When we were choosing a place to get married it was instantly the first place that came to mind.

Then came the problem… We live in the UK, how on earth can we plan a wedding in Poreč? We searched online for wedding planners and emailed 4 different contacts, all of which we are still waiting to get back to us!!! We decided to get in contact with the venue where we wanted to get married who passed on a few more contact details of wedding planners.
At this point we were not hopeful as we had been waiting weeks for someone to get back to us and were ready to give up hope. We said we would email this last contact and if they do not respond then that would be it. We were absolutely delighted when Samanta responded to our email almost immediately!

Samanta is one of the kindest, loveliest, most organised and hard working people we have ever met. No job or request was ever too much and she will go out of her way to make sure that your day is perfect. Every little detail is thought of. She makes you feel that you are the only couple in the world
who are getting married and we can honestly say that our day would have not been so wonderful and perfect without her. She took care of absolutely everything, which meant we could relax and have the best day of our lives. We wish we could do it all over again! In Samanta we not only had a wedding planner but also a wonderful friend. We have already planned our trip to go back and visit next year. Poreč and Samanta have a huge place in our hearts and we will continue to go back and visit for many years to come.

ria & lee