Love Supreme!

Potpuna organizacija i dizajn.

Naše iskustvo u organiziranju vjenčanja pruža nam mogućnost da Vaše snove pretvorimo u stvarnost. Statistike pokazuju da će Vam za organizaciju vjenčanja trebati 240 sati. To znači da bi sama organizacija, kada  biste na njoj radili tri sata dnevno, trajala 80 dana.

Pored planiranja i organizacije, važan je čimbenik i savjetovanje, osobito kada niste posve sigurni u ono što želite ili što zapravo možete dobiti. Upoznat ćemo Vas sa svim dostupnim mogućnostima, dati Vam savjet, razmotriti Vaše zamisli i, ovisno o Vašim željama, predložiti rješenja koja Vam savršeno odgovaraju.

Ta je usluga namijenjena parovima koji žele da ih mi vodimo kroz cijeli postupak organizacije vjenčanja, da se mi usredotočimo na dizajn i dekoracije, izaberemo pouzdan tim kreativnih i ljubaznih dobavljača, pružimo neograničene profesionalne savjete i osmislimo svaki detalj vjenčanja.
Na dan Vašeg vjenčanja naš će tim voditi cijeli događaj od početka do kraja, jamčeći da svatko bude na pravom mjestu u pravo vrijeme, te savršenu provedbu svih Vaših planova. Mi smo Vaš dizajner, strateg, vjerni pregovarač, savjetnik za ophođenje i pouzdana podrška u planiranju Vašeg putovanja.

Stoga se Vi možete mirno posvetiti vjenčanju s ljubavi svog života.

Oh, Happy day!

Koordinacija vjenčanja.

Slavite svoj najsretniji dan dok mi vodimo sve iza kulisa i kreiramo Vaš dan onako kako ste sanjali.
Ova usluga namijenjena je parovima koji su sve sami isplanirali i dizajnirali, ali su malo zabrinuti za sam događaj. Počet ćemo mjesec dana prije vjenčanja, raspravit ćemo svaki detalj, uključujući plan dana, dogovorene usluge vezane za lokaciju, detalje o dobavljačima i njihovim dužnostima toga dana, te Vašim zahtjevima oko dekoracije i stylinga.

Tjedan dana prije vjenčanja, kontaktirat ćemo Vaše dobavljače i obaviti konačne provjere usluga koje Vam pružaju, voditi brigu o njihovom pravovremenom dolasku i zahtjevima, pojasniti im vremenski raspored i sve detalje.

Na sam dan Vašeg vjenčanja imat ćemo ulogu Vaše dobre vile, osiguravajući da se Vi i Vaši gosti sjajno provedete na nezaboravnoj zabavi.

Pretty Please!

Dizajniranje vjenčanja.

Za parove koji već imaju isplaniranu organizaciju, ali im treba pomoći da sve izgleda prelijepo, nudimo pomoć u svemu, od ukupnog dizajna i koncepta do cjelokupnog oblikovanja njihove vizije vjenčanja.

Osmislit ćemo styling, aranžmane i sve detalje, od ceremonije do svadbene večere, od foto kutka do slatkog kutka, od centralnih aranžmana do vjenčanog buketa. Za postizanje holističkog dizajna svi bi detalji trebali biti usklađeni, od palete boja, interijera i eksterijera, cvijeća i dekoracije, do svijeća i dekorativne rasvjete.

Dekoracije su sastavni dio Vašeg vjenčanja, stoga dopustite da objedinimo sve kako bismo ispričali Vašu priču, kreirajući događaj po kojem će Vas pamtiti.