Luksuzno seosko vjenčanje

Ideja za stilizirano snimanje je bila predstaviti Istru kao destinaciju za vjenčanja kroz sve scene snimanja. Kako Istra leži na 4 različite vrste tla (bijelo, sivo, crno i crveno), paleta zemljanih boja bila je logičan izbor za elemente korištene u konceptu i dizajnu dekora lokacije. Svi su segmenti pažljivo odabrani kako bi pratili i stopili se s istarskom arhitekturom koja je korištena u projektu gradnje lokacije. Uz dekorativnu rasvjetu, stvorena je magija – ambijent koji je topao i jednostavan.

San ljetne noći

Izgovaranje zavjeta uz more, večere na otvorenom, ples ispod zvijezda… Tko još u ovim hladnim zimskim danima ne prestaje razmišljati o toplim ljetnim večerima, blizini mora? Tko ne sanja o ljetnom vjenčanju, okupljanju svojih najdražih na jednom mjestu, slaveći ljubav do dugo u noć?

Jesenska bajka

„Jesen je drugo proljeće u kojem svaki list je cvijet“ rekao je jednom Albert Camus, a mi se moramo složiti sa njim….
započela je tako još jedna čarobna priča kaštela Morosini Grimani u malom renesansnom gradiću Svetvinčenat. Spoj toplih tonova, nježne i zagasite jesenske boje pozivale su na spoj s hladnim zidinama kaštela, a praznina dvorišta čekala je da bude ispunjena. Velebna građevina kao svjedok vremena, pretrpjela je mnoge štete, postala neusporediv simbol mjesta, poprište mnogih događaja, tajnih ili ispričanih, sretnih ili nesretnih priča, riznica puna vrijednih uspomena u koju se ugurala još jedna. Sjećate se maštanja, dječjih snova, gdje okruženi svojim voljenima, držeći za ruku svoju drugu polovicu, izgovarate svoje sudbonosno „da“, na mjestu koje stvara čaroliju i gdje je sve baš kako treba biti. Dosanjali smo san mnogih djevojčica..